-->

22/01/2016

The majestically beautiful café in PortoJos haluat ainutlaatuisen kahvilakokemuksen Portossa, niin suunta on Majestic Café. Kahvila on aika turistirysä - sitä ei käy kieltäminen - mutta ehkä se kertookin jotain positiivista tästä paikasta. Tarjoilijoilla on puvut päällä, koko kahvila on koristeellinen, palvelu pelaa ja olihan se ylihinnoiteltu kahvikin nyt tosi hyvää. Tai no, ei neljä euroa kahvista ole Suomen hintoihin verrattuna mitään ylitsepääsemätöntä, mutta kuitenkin. Porto on sen verran pieni, että tähän kahvilaan törmää luultavasti vahingossa, sillä se sijaitsee pääostoskadulla.

If you're up for a unique coffee experience, there's only one place you should head in Porto and that's Majestic Café. Yes, lots of tourists go there but it isn't necessarily a bad thing - on the contrary, it might just prove the coffee shop's greatness. The waiters are wearing suits, the whole café is decorative and the service makes you feel like a princess. What more could you possible ask for? Oh yes, the coffee. I enjoyed my four-euro cup, even though that's ridiculously expensive for Portugal (...but nothing too dear compared to Finland) Porto is small enough that I guarantee you'll accidentally run into this coffee shop that's located on the main shopping street.  

6 kommenttia:

 1. Ompas tunnelmallisen oloinen kahvila :) Tuolla täytyisi varmaan käydä ihan vain siitä ilosta, että on kahvila, jossa tarjoillaan pöytään puvut päällä ihan peruskahvi! :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Eikö ookkin! Just tuon takia sinne olikin hauska mennä, hahaa :D Vähän erikoisia kahvihetkiä päivään ;)

   Delete
 2. Tosiaan ihanan tunnelmallisen ja tyylikkään näköinen. Voisin hyvinkin viihtyä kyseisessä kahvilassa;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Sitä en kyllä epäile! <3 Tuo on aivan ihana :) Kannattaa ehdottomasti mennä, jos matkustat Portoon!

   Delete
 3. Oi mikä paikka ä! <3 kyllä kelpais tuolla hörppiä päiväkahvit :) http://anskisss.blogspot.fi

  ReplyDelete
  Replies
  1. Eikös vaan! Vähän luksusta perustallaajan elämään <3

   Delete