-->

21/06/2015

The good old times

Tämän viikon ainoa vapaapäivä meni loistavissa merkeissä: tavattiin mun vanhan kielimatkakaverin kanssa! Te jotka ootte seurannu pitkään mun blogia alusta asti, olette varmasti törmänneet postauksiin hänen kanssa. Me päätettiin ostaa laittoman paljon herkkuja ja suunnata puistoon mussuttamaan niitä vanhojen aikojen kunniaksi. Paikaksi valikoitui Djurgården ja herkkuja kertyi legendaarisesta kakku+nutella yhdistelmästä ilmaiseen näkkileipään, joka tumpattiin Toran käteen kadulla. Djurgårdenista ei päästykään ihan helposti pois, kun haahuilun jälkeen päädyttiin vaan kauemmaksi keskustaa molempien loistavan suuntavaiston avulla. Se ei varsinaisesti haitannut, kun meillä oli koko ajan niin hauskaa, että vatsa tuntui halkeavan naurusta.

My only day off work this week was awesome: I met my old language course friend! You guys who have been following my blog from the very beginning must have bumped into some posts with her. We decided to buy way too much junk food and head to the park to enjoy them for old times' sake. We chose to go to Djurgården and bought the legendary cake+nutella combination and also got some free bread on the street from some one. We had so fun I thought my stomach would crack! 
Menin sen jälkeen hieman myöhässä nordjobbareiden tapaamiseen, jossa tarjoiltiin ihania katkarapuleipiä ja valkkaria. Hengailtiin myös hetki Gamla stanin maanalaisessa pubissa, joka oli hämärä ja luolamainen, mutta viihtyisä. Hinnat oli vaan minusta törkeän kalliit, kun maksoin kahdeksan euroa yhdestä siideristä, mutta kai sitä kerran pitää käydä hyvässä seurassa.

After that I went to a meeting with other nordjobbars where they served us shrimp sandwiches and white wine. We also spend some time in a cozy underground pub in Old town which was really dark and like a cave. The prices were a bit too high for my liking since I payed about eight euros for a cider, but I guess it's okay sometimes when you're in good company.12 kommenttia:

 1. Aah teijä piknikki näyttää ihanalta!! Muutenkin tosi kivoja kuvia :DD

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oli kyllä niin rentoo! ja parhaassa seurassa tuo ruoka oli ihan huippua:)! kiitos paljon!

   Delete
 2. Aivan ihanalta näyttää ja kuulostaa. Vanhoja ystäviä on aina niin ihana nähdä pitkästä aikaa ♥ Oij kun näyttää niin lämpimältä sää, ihana paita ja nuo farkut ♥

  ReplyDelete
  Replies
  1. No se on kyllä totta ♥ Ehkä parasta tässä elämässä! Täällä on ollu joo aika lämmintä, mitä nyt tosin juhannus sato vettä:D ja kiitos vaan♥

   Delete
 3. Ooo me ollaan kaiverrettu sydän mis lukee E + M tohon puuhun tuolla :-D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Aaaw oikeesti vähän söpöö! Toi oli niin kiva paikka :D

   Delete
 4. Mitä oot tykännyt nordjobbista? Koitin ettiä jotakin postausta siihen liittyen sun blogista, mutten ainakaan pikaselailulla löytänyt! Itteäni kans kiinnostain vuoden tai kahen päästä lähteä nimenomaan ton ruotsinkielen takia!
  http://jennicarita.blogspot.fi

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tää on ollu kyllä ihana kokemus! Jotkut asiat on eri tavalla kuin olisi kuvitellut, mut ei oo kyllä valittamista. Mä itse asiassa ajattelin tehdä postausta nordjobbin työ- ja asuntoasioista niin nyt ois mahollisuus vaikuttaa siihen sitten! Mitä sä haluisit tarkalleen tietää? Miten kaikki käytännönasiat on hoidettu vai omia työkokemuksia tms? Voin vaikka kommentoida sulle sit ku postaus on valmis:)

   Delete
 5. Oon sulle niin kateellinen kun asut ruotsissa, haluaisin niin paljon itsekin :D Jään mielenkiinnolla seurailemaan sun tulevia aupair postauksia espanjasta!

  http://rhythm-inside.blogspot.fi/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tänne vaan! Suomalaiset pääsee helposti töihin tänne;) mut kiitos hirveesti ja tervetuloa seurailemaan!<3

   Delete
 6. Oi vähänkö kiva että tapasstte taas! Ihania ranskamuistoja, voi vitsi en voi uskoo että siitä on jo kaks vuotta! Ihanan näkönen piknik teillä!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Äläpä, oli niiin ihana nähdä! Tavataan vielä varmasti ennen kun lähen takasin Suomeen:) Aika on menny niin nopeesti, ettei uskoisikaan. Tavallaan aika haikeaa... mut ruuat oli tosiaan hyvät, hihii

   Delete