-->

04/06/2017

MADEIRA: Up to the Mountains


Kuinka kivalta maailma näyttää yläilmoista! Vaikka vuoristoteitten kurvit sai mut toivomaan, että olisin jättänyt väliin koko reissun, oli kaikki sen arvoista. Meillä oli reipas paikallinen taksikuski, joka vei meidät kahteen eri paikkaan: Pico do Arieirolle - vuoren huipulle - sekä muutama sataa metriä alemmaksi Nunnienlaaksoon. Jälkimmäinen toimi ennen nunnien pakopaikkana ja legendan mukaan kylässä asuisikin vielä tänä päivänä nainen, joka ei ole koskaan nähnyt merta vaikka asuu saarella... Mene ja tiedä näistä.

Mä tein viime torstaina tän vuoden vikan kokeen ja oon nyt sitten vihdoin lomalla! Se meinaa myös sitä, että ehdin kirjottelemaan paljon paremmin bloginkin puolelle näinä kuukausina. Hyvää kesälomaa niille, keillä se alkoi! :)

The world just looks gorgeous from high above! Although the meandering roads made me wish I had stayed at the hotel, everything was worth it. We were lucky to have a lovely local taxi driver who took us to two places: Pico do Arieiro (the peak of the mountains) and a few hundred metres downwards to the Nuns' Valley. The latter one used to be a refuge for the nuns, and the legend tells that there's still one woman in the village who has never seen the sea, despite living on an island... Go figure.

I finished my last exam on last Thursday, so I'm finally on holiday! That means that I'll also have more time to write stuff on my blog during these months, yay. Hope you who are on holiday enjoy your time off!

4 kommenttia:

 1. Ihanan näköisiä kuvia, kannatti varmasti lähteä tuolle reissulle;) Mukavaa että siellä alkoi viimein loma, nautihan olet sen ansainnut<3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jeps, se oli upea! :) Täällä nautitaan kyllä ihan täysillä, kiitos sulle!

   Delete
 2. Huiman hienoja maisemia! Nauti alkaneesta lomasta!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Olihan ne hienoja! Oli jotenkin outoa ajella pilvien läpi kun ne vaan leijui tiellä :D

   Delete