-->

23/11/2015

Sunnuntaifiilikset

Hemmetin kylmä sunnuntaipäivä ja paljon vapaa-aikaa - mikäs sen parempaa, kuin suunnata museoon toisen au pairin kanssa! Arvaatteko, minne mentiin?
Nojoo, spoileri tuli tuossa ylemmässä kuvassa. Pakko tuottaa pettymys koko ihmiskunnalle, mutta en varsinaisesti nauttinut Pradossa vierailusta. Kyllä, siellä oli upeita ja vaikuttavia teoksia, mutta suurin osa oli omaan silmään todella samannäköisiä ja tylsiä. Vanha taide kun tuppaa olemaan enimmäkseen realistisia maalauksia ihmisistä. Asiaan saattoi toki vaikuttaa sekin, että olin todella väsynyt ja nälkäinen jo museokierroksen alussa, joten loppuajasta laahustelin ystäväni perässä miettien ruokapaikkoja. Syökää jooko hyvin ennen kuin menette museoihin!

Löydettiin itsemme etsimästä ravintolaa Las letras -alueelta, jossa useat kirjailijat ovat asuneet ja ammentaneet inspiraatiota. Yksi ihana kuubalainen ehdokas löytyikin, mutta heidän päivän menu ei ollut enää voimassa, joten lähdimme etsimään uutta ravintolaa Anton Martínin halki, kunnes jotain tapahtui...


Tie täyttyi tanssivista ihmisistä, rytmikkäästä musiikista, huudoista ja värien loistosta. Nälkä unohtui saman tien, kun jäimme seuraamaan tätä paraatia, jonka syytä en valitettavasti saanut selville, mutta jossa oli mukana espanjankielistä porukkaa niin Etelä-Amerikan valtioista kuin USA:stakin. Näillä paraatityypeillä oli niin hauskaa, vaikka lämpöasteita oli ehkä päälle viisi ja ihmiset hytisivät kylmyydessä. Tuollaista tarttuvaa iloa on aina ihana seurata! P.S. löydettiin me sopiva ravintolankin myöhemmin, jossa tuli syötyä aivan liikaa.

2 kommenttia:

  1. Hahaha jep, museossa ei viihdy nälkäisenä, been there done that!:'D Onneksi loppujen lopuksi sait sitten murkinaa. Daamn musta on upeita nuo kaikki paraatit aina, ollaan pari kertaa Teneriffalle menty karnevaalien aikaan ja molempina kertoina on kyllä tullut ihailtua niitä pukuja, sellasia mitä Suomessa oo ikinä nähnytkään. Mietippä sitten kun jossain ihan suurkaupungissa tulee vastaan, oijoi! 8)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Se on totta! Ei kannata edes yrittää :D Varsinkin aamupala täällä on luokkaa maito ja keksi... Nuo paraatit on kyllä upeita:) Ja parasta on kun niihin törmää ihan sattumalta ja jos ei ole kiire voi jäädä katselemaan ja kokemaan tunnelmaa!

      Delete