-->

17/11/2015

Madrid must-sees: TelefericoMä pähkäilin, kuinka voisin kanavoida tämän Madrid-innostukseni jotenkin hyödyllisellä ja hauskalla tavalla enkä siten, että hehkuttaisin joka päivä kuinka kivaa oli olla kavereiden kanssa puistossa. Sitten sain seuraavanlaisen idean: tästä lähtien postaan joka tiistai uuden nähtävyyden tai alueen Madridissa, jonne kaikkien täytyisi mennä reissullaan. Nämä eivät nimittäin heti lopu - siitä voi olla varma. Huomatkaa myös upeat alkusoinnilliset hashtagit virallistamassa tilannetta! #tuesdaytips #madridmustsees

Matka vaunussa kesti yllättävän pitkään, mutta vaunut itsessään liikkuivat nopeammin kuin olisi uskonut. Eihän tuolla matkalla voi muuta kuin nauttia täysin siemauksin upeista maisemista Manzanares joen ja Casa de Campon yllä. Alku oli jopa hieman pelottava, kun vaunu lähti liikkeelle kovalla ryminällä ja vauhdilla yläviistoon - aivan kuin vuoristoradassa! Tänne vien perheeni tai ystäväni, kun he tulevat Madridiin. (Sori paljastuksesta, jos lueskelette tätä)

Mikä? Köysiratasvaunu
Missä? Argüelles - Casa de Campo/Lago
Hinta? 4,20/5,90€ aikuisten meno tai menopaluu
Info: http://teleferico.com/en

I was struggling to find a way to channel my ever-growing enthusiasm for Madrid in a somewhat useful way and not by explaining day after day how fun it was to hang out with my friends. Then I got this great idea: from now on, I'll be posting must-see places and attractions in Madrid every Tuesday. I'm sure I won't run out of them for a while! Notice my awesome hashtags that make this more official: #tuesdaytips #madridmustsees

The journey lasted longer than I had anticipated, but the cable cars themselves moved practically high-speed. It gives you enough time to enjoy the view of the city while you fly over Manzanares river and Casa de Campo. The beginning was actually frightening because the cars left with a loud rattle speeding obliquely up. This is where I'm taking my family and friends when they come to Madrid! (Sorry for ruining it for you, if you're reading this) 

What? Cable car
Where? Argüelles - Casa de Campo/Lago
Price? €4,20/5,90 one-way/return ticket for adults
Info: http://teleferico.com/en

4 kommenttia:

 1. Kiva idea! Saamme makupaloja kotikaupungistasi ja vinkkejä matkalaisille!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jee kiva! Sen lisäks että tää on hauskaa, niin toivottavasti tästä joku hyötyy:)

   Delete
 2. Ihan tosi hyvä ja mielenkiintoinen idea, tästä lähin en malta odottaa tiistaita;) Ja ihanaa, sitten kun itse suuntaan Madridiin niin tiedänkin jo kaikki missä on käytävä;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mahtavaa! ♥ Mä toivon, että pääset lähtemään joku päivä Madridiin. Tästä kaupungista ei ehkä puhuta samaan sävyyn kuin Lontoosta, Pariisista tai Roomasta, mutta tämä on suuri ja viehättävä kaupunki, joka on sentään Espanjassa:)

   Delete