-->

26/09/2016

Hiking in La Pedriza, Madrid


meitä olisi helposti voitu luulla kouluryhmäksi! // a lot of people might've mistaken us for a school group!

tankkausta matkalla vaellusalueelle karhunvatukoilla // fueling up with blackberries on our way to the hiking area
Tervetuloa meidän päivävaellukselle La Pedrizaan, Madridin vuoristoon! Oletin, että meitä lähtisi joku viiden hengen porukka, kun kaverini Moises järjesteli vaellusretkeä, mutta loppujen lopuksi meitä oli kaksikymmentä ja joukkoon liittyi myös ranskalaisten porukka paikan päällä. Ihan varoituksen sanana näitä kuvia riittää tällä kertaa, sillä jaan samalla kuvat kaikille mukanaolleille kavereille ja uusille tuttavuuksille. Mutta jos luonto ja vuoristo kiinnostaa, niin skrollaa alas päin äläkä unohda lukea kuvatekstejä!

Welcome to our one-day hike to La Pedriza, the mountains of Madrid! I thought we'd be a group of five people more or less when my friend Moises was organizing this trip but we turned out to be twenty and even more when some French people joined us at the park. I'll just warn you guys now that there's looooads of photos coming now because I'm not only writing a post but also sharing the photos with my hiker friends. BUT if you like nature and mountains, keep scrolling down and don't forget to read the captions!


meidän iloinen vaellusporukka: eurooppalaisia & eteläamerikkalaisia! // our happy hiking group: Europeans and South-Americans!

tuo kivi näyttää helpolta, mutta tarvittiin kaksi miestä minun nostamiseen sinne // that rock looks easy, but two men were needed to get me up there

Vuoristonäkymää // the mountain view

Kristallinkirkkaita vesiä oli joka puolella // crystal clear natural springs were everywhere

"joko syödään?" "joko ollaan perillä?" onneksi on aina aikaa valokuvalle // "when are we eating?" "are we there yet?" luckily there's always time for a photo

Lähde jota me luultiin Charca Verdeksi ja josta tuli lounastaukopaikka // We first thought this was Charca Verde but it wasn't, it became our lunch break place


Leijonakuningas kohtaus, mikäs muukaan! // a Lion king imitation, of course!

no, ei se kallio onneksi niin korkealla ollut. kaikki tyytyväisinä ja ehjinä // fortunately the cliff wasn't as high. everyone's safe and sound

uskomattoman sileää kalliota ja uria, jossa vesi virtasi // incredibly smooth rock and water flowing in the trails

Ja vihdoinkin itse Charca Verde! // And finally Charca Verde!

lopulta kaikilla oli jano ja vesi loppunut, joten täytimme pullot lähteessä // in the end, everyone was thirsty and out of water so we filled our bottles up in the springs

Mulla oli älyttömän kuuma, siksipä vaatteita piti vähän kääriä // I was seriously sweating, hence the rolled up clothes

vaikka kovaa voimaa käytettiin, kivi pysyi paikallaan  // even though they forced it, the rock stayed in its place
vain tämmöinen kaveriporukka nauttimassa aurinkoisesta päivästä  //just a group of friends enjoying the sunny day

No niin, sellainen oli meidän retki! Paikkaan päästiin bussilla numero 724 Plaza de Castillalta ja takaisin tultiin jollain bussilla, joka vei meidät Colmenar Viejoon ja sieltä sitten lähijunalla takaisin Madridin keskustaan. Kaiken kaikkiaan ihana päivä ja sai tutustua uusiin ihmisiinkin samalla!

So that's what our trip was like! We got to this place by bus number 724 from Plaza de Castilla and came back to Madrid by bus to Colmenar Viejo + cercanias train back to the city centre. All in all, we had a lovely day and it was nice to get to know new people!

For my hiking friends who want to download the photos in high resolution: first open the photo by clicking it, then right click and select save. That should do the trick :)

18 kommenttia:

 1. Onpa upeat maisemat ja ihana, että tuollaisella porukalla on päässyt vaeltamaan - näyttää tosi hauskalta päivältä! Katselinkin silloin taannoin sun snäppeja paikan päältä ja aattelin, et nyt oot jossakin kivan näkösessä paikassa. Olikin siis kiva päästä lukemaan ihan postaus aiheesta :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. No eikö olekin! Tuntuu vielä, ettei sitä koko komeutta saanut edes ikuistettua kuviin, vaikka kyllä tuosta jotenkin tunnelma välittyy :P Snäppiin tuli laitettua jotain sillon joo! Ehdottomasti kannattaa käydä katselemaan maisemia luonnossa kun siellä saa niin upeita kuvia!

   Delete
 2. No johan! Mä en tykkää patikoida yleensä vaikka nautinkin lenkistä metsän keskellä, mutta voin sanoa että jos ulkomailla ei suostu lähtemään sinne patikkaretkelle niin missaa kyllä jotain kaunista:D Upeita maisemia ja nuo kristallinkirkkaat lähteet, sileät kalliot ja muuten vaan tuo kaunis maisema <3 Ihanan isolla porukalla ootte lähteneet retkelle! Varmasti mukavaa ja jos uusia kasvoja oli niin mukava tyyli tutustua heihin:)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Heh, mä taas tykkään aina siitä ajatuksesta luonnossaolosta, mutta harvoin tulee lähdettyä. Se on kyllä totta, että ulkomailla pitäisi aina pyhittää pikkuhetki ulkoilmassa olemiselle, niin näkee ihan toisenlaisen puolen maasta :)

   Delete
 3. Ihan mahtavat maisemat! :D Mä kävin just viikonloppuna myös vaeltamassa ja pitäis ehdottomasti lähteä matkaan useamminkin kun on niin upeeta luontoa ympärillä.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Eikö vaan! Uii vähänkö kiva! Siitä oiskin kiva lukea :)

   Delete
 4. Upeat vaellusmaisemat ja kivan oloinen porukka; sopivasti pilkettä silmäkulmassa (leijonakuninkaineen ja kivenpyörittäjineen...) :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hih, tylsäähän se olisi jos kaikki kuvat olisi posettamiskuvia! Pitää vaan olla kamera valmiina sopivassa kohdassa ja kuunnella kaikkien kuvausehdotukset x)

   Delete
 5. Oi, näyttää nyt niin kivalta, että melkein kateeksi käy! ;) Todella kaunista luontoa ja kivan oloinen poppoo! :) Onnekas sinä. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Eipä sieltäkään kamalan pitkä matka ole käydä tuolla, joten eikun vaan menoks joku kerta :P Noi suuret... kiviläjät oli kyllä vaikuttavia!

   Delete
 6. Vitsit mitä maisemia, vau! Aina yhtä mielenkiintoista lukea ulkosuomalaisten blogeja, joten jään ehdottomasti seurailemaan. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tuolla oli kyllä niin superkaunista! Hei ihana kuulla että jäät seuraamaan :) Tervetuloa Madrid-opiskelijaelämä-matkailu -höpinöihin!

   Delete
 7. oi miten kauniita kuvia, matkakuume vaan kasvaa kasvamistaan näitä katsellessa! ♥ todella kauniita maisemia, varmasti luonnossa vielä henkeäsalpaavampia kuin kameran läpi. madrid vaikuttaa kyllä todella kiinnostavalta paikalta, haluaisin kovasti päästä siellä itsekin joskus käymään. ihana ihana blogi! :)

  http://sadepisaroitaniitynkukkasilla.blogspot.fi/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos, Jenni! ♥ Madrid on tosi ihana paikka, suosittelen sinne matkustamista! Siellä ei ehkä ole rantaa, mutta senkin edestä museoita, hyvää ruokaa, ihana tunnelma ja lähellä kauniita pikkukyliä ja vuoristo :)

   Delete
 8. Ihania kuvia! Tää sun ulkoasu on tosi kiva :)

  ReplyDelete
 9. Harmi kun löysin blogisi vasta nyt! Siis aivan ihana blogi oon tässä varmaan viimeisen tunnin aikana lukenu kaikkia sun postauksia!

  pinnjapauliina.blogspot.fi

  ReplyDelete
  Replies
  1. No nyt ainakin on sit tiedossa tää blogi! x) parasta että kelpaa <3 Mä käyn tsekkailee hei sun blogia:)

   Delete