-->

03/04/2016

Valkoinen kylä nimeltään Mijas

Moikka! Palaillaanpas noihin Andalusian maisemiin vielä tsekkailemaan paikat, joissa tuli käytyä. Kirjoitusinspiraatio on ollut vähän kateissa, kun opiskelu ja sosiaalinen elämä on vienyt vapaa-ajan, joten postauksia saattaa tipahdella vähän normaalia hitaammalla tahdilla nyt kevätaikaan. Joka tapauksessa käytiin ensimmäisenä päivänä Mijaksen kylässä, joka on tunnettu valkoisista taloistaan ja aasitakseistaan. Mijaksen kauneus ansaitsee huomionsa, joten nyt mennään periaatteella enemmän kuvaa ja vähemmän löpinää.
Mitä tehdä Mijaksessa? Mainittavina paikkoina ovat härkätaisteluareena, historiamuseo, suklaakauppa ja -tehdas, puistot ja rotkot, aasitaksit, näköalapaikat, kadut ja niiden söpöt ruokapaikat sekä kappeli. Näissä kaikissa käytiin isosetäni kanssa ja ihan varmasti olisi ollut enemmänkin nähtävää. Tätä ihanaa kylää ei vain voi jättää väliin Aurinkorantojen matkalla!
Hyvä tietää: Yhteydet Mijakseen ovat hyvät niin Fuengirolasta kuin Mlagastakin; niihin kulkee busseja ainakin tunnin välein. Tuolla kannattaa muuten varautua siihen, että tietyissä paikoissa porukka puhuu paremmin englantia kuin espanjaa, koska englantilaisia on paljon tuolla alueella.Sellaista! Miltäs vaikutti tämä paikka tai ootteko ite jopa käynyt Mijaksessa joskus? Olisi kiva kuulla :)

12 kommenttia:

 1. Ihanat kuukaruukut ja rotkot jakujat ja aasit jajaja... Niin ja toi sun kuva matadorina! Kivan näköinen paikka. En ole käynyt, mutta kävisin kyllä, jos mahdollisuus sattuisi eteen!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Eikös olekin! Tuo oli sellainen oikein söpö paikka - Espanjan Santorini:') Visiittiä suosittelen lämpimästi, jos joskus reissaatte tuonne päin!

   Delete
 2. Oi ihania maisemia ja rakennuksia!! :) en ole koskaan käynyt, mutta näyttää ihan vierailun arvoiselta paikalta :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mijas oli aivan lumoava:) todellakin tuonne, jos joskus Malagan lähistöön menee reissulle!

   Delete
 3. Siis miten ihanan näköisiä kuvia, toi upea tunnelma välittyy ehdottomasti kuvista 8) Ja kuten Emmaot sanoi, vaikuttaa ja näyttää kyllä vierailun arvoiselta paikalta.:)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ihana kuulla, Kata! On siis kuvat tehneet tehtävänsä :) Sitä aina toivoo, että kuvilla saisi kuvattua mahdollisimman hyvin eri paikkoja.

   Delete
 4. Voi, kun tämäkin kylä on niin suloinen! :) Espanja on kyllä pullollaan kauniita kyliä! :) Ps. Käyhän visiitillä miun blogin puolella, siellä on siulle tunnustus. Vaikka sie saitki jo saman tunnustuksen Menninkäiseltä, mutta siun blogi on kans niin kiva, että halusin muistaa sitä. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Musta tuntuu, että Espanja on täynnä tämmösiä ihania kyliä! Tää tosin taitaa olla tähän mennessä kaunein (vaikka en mä niitä ihan tuhottomasti ole nähnytkään) Kiitos paljon hei tunnustuksesta! Nyt on bloggailutahti vähintään puolittunut, joten se tulee tänne kyllä sitten ajallaan. Heh, eihän mulle jää kohta enää ketään, kelle antaa tunnustus! Mutta ihana kuulla että tykkäät tästä blogista:')

   Delete
 5. Replies
  1. Kiitos Jenny! Se on se valoista Espanja ja Olympuksen kamera :)

   Delete
 6. Voi että! Mun mielestä lähes jokainen espanjalainen kaupunki näyttää persoonalliselta väreineen ja arkkitehtuurineen, eikä tämäkään ole poikkeus! Tuo härkätaisteluareena kuulostaa jännältä, puhumattakaan noista kauniista kallioista! Oma espanjan reissu valitettavasti peruuntui, mitta mä aion ottaa näistä sun postauksista kaiken oleellisen korvan taakse, sillä alkaa pikkuhiljaa näyttää siltä, että espanjassa voisi vetää vaikka kiertomatkan! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Niinpä! Niissä paikoissa on aina omanlaisensa tunnelma :) Äh, voi hitsi :/ No onneksi Espanja ei häviä minnekään ja sinne pääsee aina myöhemminkin. Ainakin saat lisäaikaa suunnitella unelmiesi matkan tai pidemmän kiertelyn!

   Delete