-->

04/02/2016

Snaps from Segovia
Kyllä mä tykkään tästä ihmeellisestä elämästä Espanjassa. En mä Suomessa voi lähteä extempore reissulle tunnin päässä olevaan kaupunkiin kaverin kanssa, johon tutustuin pari päivää sitten! Tuo päivä olikin erikoinen. Lämpöä riitti päälle 10 astetta ja aurinko paistoi, mutta kaupunki oli silti todella sumuinen. Saatiin mun mielestä aika siistejä, mystisiä kuvia tuosta puistosta kaiken sumun keskellä.

Oh, how I love the wonderful, Spanish life. I wouldn't be able to do a spontaneous trip to a nearby city in Finland with a friend I got to know two days ago! That day was peculiar. We experienced more than 10 degrees' warmth, but then again the city was full of fog. I think we did quite a good job capturing foggy and mystical pictures of the park.

Segovia sijaitsee noin tunnin päässä Madridista, joten sinne ehtii mainiosti päiväreissulle - Minä ainakin aion palata tuonne joskus, sillä jopa päänähtävyyksiä jäi näkemättä, kun meillä oli todella rajoitettu aika... Ensi kerrasta tulee siis vähän informatiivisempaa postausta eikä pelkkiä kuvia! Oon muuten kirjoitellut muistakin Madridin lähellä sijaitsevista pienistä kaupungeista, jotka ovat visiitin arvoisia: Alcalá de Henares, Toledo ja Àvila. Todella vaikea päättää mikä näistä nousee lemppariksi, mutta taidan kuitenkin kallistua Toledon puoleen. Ehkä osittain sen takia, että tiedän siitä eniten opastetun kierroksen takia ja osittain myös siksi, että kyseinen päivä oli niin kaunis!

Segovia is about one hour away from Madrid, so doing a day trip is very easy. At least I know I'm going back some day for sure, since we even missed some main sights due to our limited time. Next time the Segovia post will be a bit more informative! I've written about other small cities worth visiting around Madrid: Alcalá de Henares, Toledo and Ávila. It's really hard to choose a favourite out of them, but I'd go with Toledo if I had to do it. Partly because I know the most about it thanks to a nice guided tour and partly because that day back then was just plain beautiful!

Jonakin päivänä pitää käväistä myös El Escorialissa! Onko joku käynyt siellä tai muissa paikoissa Madridin ympärillä?

El Escorial is also a place I definitely want to see. Has someone been there or in other places around Madrid?

6 kommenttia:

 1. Vau tosi mageita kuvia! Ja kuten sanoit niin nuo puistokuvat ovat aika mystisiä, itse asiassa mun mielestä jopa hiukan pelottavia tai karmivia:D Varmasti mukava tehdä tuollaisia extempore reissuja muussa maassa!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! :) Se oli kyllä hieman pelottava paikka - mitään ei nähnyt kymmenen metriin päähän. Vähän harmikin sinänsä, koska olisi ollu kiva nähdä maisemia. No jaa, kesällä uusiks. Nää reissut on niin helppoja toteuttaa nii se on kiva!

   Delete
 2. Ihania kuvia! Noi tommoset extempore reissut on ihan parhaita! :-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitti Anni! :) Sepä siinä just on - joskus on parempi lähteä suunnittelematta yhtään mitään!

   Delete
 3. El Escorial on kyllä upea! Muutaman kerran ajelin läpi ja kerran vietin päivän siellä. Ei jotenkin voi kuvitella, että niin lähellä Madridia on niin hienoja maisemia, metsää ja vuoria jne! Kävin sillon myös messussa siellä itse El Escorialin palatsivaltavuudessa, on se vaan jääätävän kokonen :D

  Toivottavasti sulla kaikki hyvin, oon aatellu sua usein ja mielessäni antanu sulle tsemppihaleja!
  -Elli

  ReplyDelete
  Replies
  1. Aa eikä, ihan pakko päästä sinne! Kunhan vaan ekaks keksisin, kenet raahaisin mukaani hehehe:D Voi Elli, oot ihana! Toivottavasti kaikki on hyvin Suomessa :) <3 Sua kaivataan täällä kuules!

   Delete