-->

01/02/2016

Wine cellars & tasting + last day in PortoMulla oli sellainen fiilis, että Portosta ei voi lähteä maistelematta Portviiniä, kuten Pariisista ei voi lähteä ilman Eiffel-tornin näkemistä tai Lontoosta ilman Big Benin bongaamista. Niinpä suuntasin seuraavana päivänä viinikellareihin tutustumaan niiden valmistukseen ja eroihin. Täytyy myöntää, ettei mulla ollut mitään hajua, että valkoistakin portviinin olemassaolosta... Ja että en ihan hirveästi pitänyt näistä viineistä. Liian makeita ja vahvoja mulle. Mutta on aina hyvä kokeilla eri juttuja, sillä tylsäähän se olisi aina ottaa se vakkarilemppari! Vierailin tosiaan Taylor'silla ja lippu kierrokseen+kolmeen maistiaiseen oli 5€.

I feel like one cannot leave Porto without tasting Port wine, just like one can't leave Paris without seeing the Eiffel tower or London without saying hello to the Big Ben. That's why I headed to visit some wine cellars on my second day in this beautiful harbour city. And to be honest, I had no idea Porto wine came in white as well! ...and that I didn't enjoy the wines too much. They were a bit too sweet and strong. But it's always a good idea to try new things, right? I visited Taylor's and the tour+three wines was 5 euros.

Tuona päivänä satoi kovasti koko päivän ajan, mistä olin todella katkera. Onneksi ehdin ensimmäisenä päivänä näkemään kaikki tärkeimmät paikat (postauksissa 1, 2 ja 3), mutta olisin halunnut tehdä siltakävelyn ja napata kauniita kuvia ylhäältä käsin. No, ei voi mitään. Kirosin iltapäivällä, miksi oi miksi en ottanut aikaisempaa junaa Lissaboniin, kun tuo kyseinen päivä valui ihan käyttämättä. Sain mä sentään yhteiskuvan tuon sillan kanssa ennen kuin koiran ilma valtasi kaupungin, mutta iltapäivän tapahtumista ei ole hirveästi muistikuvia saati valokuvia.

And guess what? It was raining like crazy during the whole day, of which I was extremely bitter. Luckily I got to see the most important places during the first day (in posts 1, 2 and 3) , but I would've wanted to walk on the bridge and take breathtaking photos. Oh well. Why, oh why, didn't I buy tickets for an earlier train to Lisbon? I don't recall doing anything special at all after the wine tasting that afternoon. (Except for taking a photo in the rain with the famous bridge!) 


Oottekos te käyneet maistelemassa viinejä?
So, have you been wine tasting?

2 kommenttia:

  1. Oijoi harmi ettei sää suosinut nyt tuolla! Varmasti jäi kuitenkin muutama mukava muisto siitä huolimatta sulle:) Ihana tuo viimeinen kuva sinusta ♥

    ReplyDelete
    Replies
    1. Joo se pisti suunnitelmat melkein kokonaan uusiksi! Joka tapauksessa viinit pääsi maistelemaan, joten se oli hyvä :D Kiitos Kata♥ Siinä hieman räjähtäneenä sateessa mutta minkäs sille voi!

      Delete