-->

22/09/2015

I'm leaving for Spain tomorrow!

1. Äidin ja isäpuolen kanssa Fransmannissa viimeisellä aterialla 2. Hämmentynyt minä päivää ennen lähtöä 3. Joku viisas on tiivistänyt ajatuskeni ruotsin kielioppikirjassa 4. Viime päivien pääasiallinen puuhastelu: pakkaaminen

Suunnitelmissa oli tehdä listaa siitä, mitä kaikkea tämän au pairin mukaan lähtee, mutta pakkaaminen ei edennytkään kovin järjestelmällisesti ja loppua kohden olen vain heitellyt matkalaukkuun vaatteita lisää ja lisää. En siis ole itsekään kärryillä, montako turhaa toppia on lähdössä mukaan, mutta väliäkös sillä, jos painorajat ei pauku! Sen verran voin paljastaa, että tuliaisiksi olen viemässä Afrikan tähti -pelin, Marimekon patalappua ja servettejä sekä mm. suklaata, lakritsia ja hedelmäkarkkeja. Olisikin kiva kuulla, mitä muut au pairit ovat vieneet perheilleen!

I was planning to do a list about all the stuff this au pair is taking with her, but my packing hasn't exactly been making progress in a systematic manner so I've been tossing my clothes here and there. Ergo, I have absolutely no idea how many useless tops I have with me but I guess it's OK  - as long as I don't have overweight! Anyway, on to my souvenirs: I bought a Finnish board game, some Finnish Marimekko kitchen textiles and, of course, chocolate, liqourice and fruit candy. It would be fun to hear from you other au pairs, what have you brought to your family!

Seurata voi myös instagramissa ryhiskebaba ja snapchatissa (jota tosin en vielä ole niin ahkerasti käyttänyt) rosamariaryh.

You can also follow me on instagram ryhiskebaba and snapchat (which I haven't been updating that much now, though) rosamariaryh.

6 kommenttia:

 1. Iiiiik! Onnea matkaan! :) Jäänkin seurailemaan! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hiii kiitos paljon! Eiköhän tästä vielä hyvä tule:) Tervetuloa seurailemaan!

   Delete
 2. Tsemppiä ja onnea matkaan! ^_^ Mä toin mun hostperheen vanhemmille muumimukit (isälle muumipapan ja äidille muumimamman). Lapset (2klp) sai yhteiseks Tatun ja Patun Suomi -kirjan. Äiti on kotoisin Suomesta ja näillä on ollut monta suomalaista au pairia, joten en tuonut mitään salmiakkia tai suomenlippua tai muuta sellasta peruskauraa :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos!:-) Oi miten kiva, muumimukit on kyllä aina yhtä hurmaavia. Sellaisiakin olisi ollut kyllä kiva viedä. No tuossa tilanteessa ymmärtää kyllä, että esim. se salmiakki ei ole mikään uusi tuttavuus :-D Hyviä viemisiä kuitenkin keksit heille kaikesta huolimatta!

   Delete