-->

19/05/2015

Car accident on our way to JFK

Meille sattui pieni kämmi, kun oltiin lähdössä lentokentälle taksilla. Sitä olettaisi, että taksilla pääsee nopeasti paikasta A paikkaan B, mutta sekään ei valitettavasti ole aina mahdollista.

We had a bit of misfortune with us when we were going to the airport by taxi. One would presume that it's quick to get from A to B by taxi, but unfortunately that's not the case always.

Oltiin lähetty hienommalla mini limusiinitaksilla kohti lentokenttää. Hämärässä, bassoa jytäävässä, loisteputkin koristellussa taksissa oli kiva istua, mutta valitettavasti se hauskuus loppui lyhyeen. Kuului jäätävä tömähdys ja me kaikki pompahdimme ylös penkeistämme. Kovaa kyytiä kaahannut kuski törmäsi edessä olevaan autoon.

We had left with a nice mini limousine taxi towards the airport. A dim, bass blasting, led lighted taxi sounds fun and it certainly was, until something happened. We heard a loud thump and raised off our seats. The speeding driver had just bumped into the car in front of us. 

_SAM8472No tässä oli jotain hyvääkin: pääsin käyttämään espanjan kielen taitoja hyväksi. Yritin parhaani mukaan salakuunnella poliisin ja kuskin puhetta ja sen mitä siitä selvää sain, niin kuski menetti ajolupansa, sai sakot eikä saanut jatkaa työpäiväänsä enää.

But every cloud has its silver lining: I got to take advantage of my Spanish skills. I did my best to eavesdrop the policeman and driver's conversation. All I understood was that the driver lost his license, got a fee and had to stop his work for the day.

Meille ei onneksi käynyt mitään, joten säikähdyksellä selvittiin. Oli kuitenkin kiire lentokentälle ja jouduimme odottamaan uutta taksia jokunen tovi. Luojan kiitos meillä oli tarpeeksi aikaa, vaikka jonkin asteinen kiire JFK:lle oli.

Nothing bad happened to us, so it was luckily only a little scare. We were still in a hurry to the airport and had to wait for a new taxi for quite some time. Thank god we had enough time, even though we had to rush to JFK.

Tarinan opetus - tai no, pikemminkin vaan simppeli muistutus helposti ylenkatsotusta jutusta: varaa aikaa lentokentälle liikkumiseen. Myös sen taksin kanssa!

The lesson to be learnt - or actually just a reminder of an easily overlooked thing: have enough time to get to the airport. Even with a taxi! 


6 kommenttia:

 1. Hui! Onneksi ei sattunut mitään ja ehditte lennolle. Meillä on kerran mennyt bussista rengas matkalla lentoasemalle ja kerran sinne mentiin poliisisaattueessa, koska oli bussikuskien lakko ja pelättiin lentoasemalla olevan lakkovahteja, jotka voisivat vaikeuttaa matkaamme busseilla.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Sanopa muuta! Amerikassa kun kaikki on vielä niin omituisesti järjestetty tuollaisissa tilanteissa, joten se oli kyllä tosi hyvä juttu. Voi kamala! Noh, ainakin on ollut turvallinen olo poliisin kyydissä :-D aika erikoista

   Delete
 2. Huhhuh apuva:D Onneksi ei sattunut mitään vakavaa teille ja että ehditten vielä lentokentälle ja lennollenne ajoissa. Kyllä sitä pitää varata aina kunnolla aikaa kentälle menoon jos mutkia tulee matkaan, oon ihan samaa mieltä!

  ReplyDelete
  Replies
  1. No niinpä! Onneksi tosiaan ehittiin. Haha, ei tosiaan pidä nipistää aikaa tärkeistä asioista:-D

   Delete
 3. Huh, onneksi ei käynyt pahemmin! Aika odottamaton juttu kyllä tuollainen. Jestas!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Todellakin! Jotenkin vaan yleensä olettaa, että kaikki asiat rullaa niin kuin niiden kuuluu :D

   Delete