-->

30/08/2017

15 Snaps Of Rome That I Love
Tiedättekö mitä? Oli parasta mennä kaverin luo illalliselle Rooman lähiöön eräänä hullun kuumana iltana, kun vaatteet vaan tarttuvat ihoon kiinni, vaikka aurinkokaan ei enää paista. Giordanon "nonna" oli valmistanut herkullista paprikapastaa, erilaisia paahtopaisteja sekä kaiken kruunaavaa tiramisua. Oon ihan heikkona (myös) italialaiseen ruokaan, joten olin ihan taivaissa! Hahah. Nämä muutamat tunnit hyvässä seurassa eivät todellakaan olleet hukkaan heitettyjä, vaikka emme aina ihan ymmärtäneet toisiamme mummon kanssa... ilman pientä käännösapua. Kotitekoinen limoncello oli kanssa hyvää ja yöbussi keskustaan näytti kaikki kauniimmat valot. Rooma oli upea, enkä pelkää postata tällaista hirvittävän suurta läjää kuvia meidän reissusta. Nauttikaapa tästä viimeisestä postauksesta!

You know what? I loved having dinner at my friend's house, in the suburbs of Rome, on one of those crazy hot summer evenings when your clothes stick on to your skin even though the sun isn't shining anymore. Giordano's "nonna" had prepared scrumptious paprika pasta, roast beef and chicken and to top it off, tiramisu. I really do have a soft spot for Italian food so I was in heaven! Haha. A couple of hours well spent with good food and in good company - even if we didn't completely understand each other with Giordano's grandma without a little translating help. The night bus back to the city centre showed me the most beautiful lights of the city. Rome was gorgeous and I'm not afraid to post even more photos of our trip. So enjoy this last post of Rome!

These little guys were so happy to catch the soap bubbles
We had some of the best ice cream on Via Coronari. Such a beautiful, peaceful street. Visit it!


Charming, quiet side streets close to Via Corso
Gelato with... the Pope's face?

The stunning view from Giardino degli Aranci

Giardino degli Aranci - after climbing a bit and looking for the entrance which was on the other side of the park, this is what I found. Totally worth it.

This is the closest I got to The Vatican on a Sunday - they closed their doors for an hour or two just when we we're trying to enter
The gorgeous facade of a church
My dear friend Giordano and me
A monument for the king of Italy, Vittorio Emanuele II

The Colosseum - crowded whether it's day or night. Next time I'll have to enter it
Piazza Navona and its magnificent fountain

Beautiful, intricate statues all over Rome...

The moon, birds in the sky, beautiful trees and the one and only Colosseum.

Täältä löytyykin sitten aikaisemmat Rooma-postaukset, jos ne on jääny välistä.

Rome in my heart
Rome: Trastevere & The River

You'll find my previous Rome posts above in the links. Catch you later!

14 kommenttia:

 1. Musta on ihanaa, kun porukka laittaa paljon kuvia matkoiltaan! Saa fiilistellä nojatuolimatkalla ja haaveilla pääsevänsä samoihin maisemiin joskus itsekin! Ihania kuvia ja tunnelmia!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ihana kuulla! Kuvia tuleekin otettua sellainen määrä lomilla, et kyllähän ne jonnekin pitää laittaa esille :P Ja niitä on kyllä kiva fiilistellä itsekin sitten myöhemmin!

   Delete
 2. Ihania kuvia. Jos sua kiinnostaa niin täältä löytyy kivasti italialaisia nettiradioita
  http://www.nettiradiomaailmalla.com/category/italialaisia-nettiradioita/#.WabbwLJJaM8

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitti Mari! En ookaan kuullut tollasesta sivusta, pitää ehdottomasti tsekata se :)

   Delete
 3. Näiden kuvien myötä alkoi tehdä kauheasti mieli taas Italiaan! Edellisestä Italiaan suuntautuneesta matkasta on jo melkein kymmenen vuotta joten pikkuhiljaa olisi aika palata takaisin :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi vitsi! Ehkä siinä olisikin tekosyy palata, jos siitä on jo noin kauan x) Mutta joo, Italia on ihana paikka!

   Delete
 4. Eih, mä kaipaan tuonne! Mies ei vaan halua sinne, mutta kyllä mun on vaan pakko joskus se saada suostutettua edes muutamaksi päiväksi:D Todellakin ruoka ja nuo Rooman kadut ovat aivan ihania ja tunnelmallisia ♥ Colosseum on kyllä nähtävä niin päivällä ja yöllä, ensikerralla minäkin käyn kyllä sisällä, kun eka kerralla en siellä käynyt:)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hahah! Johonkin Italia-reissuun, jossa ois Rooma vaan yks osa sitä? ;) Noi on kyllä ihania katuja <3 Ja Colosseum on upea. Pitää todellakin ostaa vaikka ennakkoon liput ja mennä sinne sisälle!

   Delete
 5. Mä oon käynyt Roomassa, mutta jotenkin kaupunki jätti mut kylmäksi :/ Olihan se kaunis kaupunki, mutta jotenkin tuntui että jotakin jäi uupumaan? Sun kuvat on kuitenkin todella kauniita sieltä ja tuli semmmoinen olo, että haluaisin sinne ehkä uudelleen? Tai ainakin Italiaan <3 Hassua on myös, koska näin viime yönä unta Roomasta haha :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mä ymmärrän tavallaan - musta tuntui, että kaupunki oli upea kaikkine historiallisine juttuineen, mutta sieltä puuttui jotain. Se oli niiin täynnä turisteja, että hyvä kun italialaisia edes näki. Kaunis paikka, mutta ei tullut sellaisia viboja, että haluais esimerkiksi asua siellä.

   Kiitos paljon! :) Kyllä mäkin päätin, et joskus voisin palata - varsinkin, kun mulla asuu kavereita siellä. Ja Italiassahan on paljon upeita paikkoja <3 Aika hassu yhteensattuma kyllä toi sun uni:D

   Delete
 6. Oih ihana Rooma! Niin paljon historiaa, haluaisin ehdottomasti edes kerran elämässä käydä! Vaikka ehkä vähän turistirysä onkin... :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Se on kyllä ihana! Siellä on jokaisen käytävä joskus:) Ehkä siellä liikkuu niin paljon turisteja, koska siellä on hirveesti näkemistä, heheh.

   Delete
 7. Aivan ihania kuvia! Olen aina halunnut käydä Roomassa :) Mukavaa viikkoa sulle!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oi kiitos paljon! :) Rooma oli tosi kaunis. Samoin sinne päin!

   Delete