-->

31/01/2017

DAY TRIP TO WICKLOW MOUNTAINS, IRELAND

Ah Irlanti - Se vihreä maa, josta haltijat ja keijut tulevat. Lähdin ulos tutkimaan, miltä heidän luonto näyttää!

Ireland - the green land of leprechauns and fairies. I went out there to discover what all their nature was about.

This is where our tour started - the archway leads to a graveyard and a former church 


Hearing about the Celts and pagan rituals 
So much GREEN!
I met Hiroki at our hostel's breakfast and he decided to join me on this journey!


The right time & right place

At this point I was freeeezing 
Mä olin siis varannut etukäteen (tai oikeastaan setäni varasi, tack tack!) päiväreissun Glendaloughiin ja Wicklown vuoristoon (sekä Kilkennyn kylään, josta kerron sitten toisessa postauksessa) Wild Rover Toursilla ja täytyy sanoa, että olen kyllä niin ilonen, että varasin tämän! Bussit ja opastetut kierrokset maksoivat opiskelijalta vain 28€ ja meidän opas kertoi kaikenlaisia tarinoita Irlannin kansanperinteistä. Ainut pieni huono puoli tässä reissussa oli se, että musta tuli taas 5-vuotias, kun kohtasin matkapahoinvoinnin bussissa. Ihan älytöntä; täytän ensi kuussa 20 ja vieläkin ilmeisesti tulee paha olo. Kannatti kuitenkin kärsiä vähän, koska noi näkymät oli ihan mielettömät!

I had reserved this day trip (actually was my uncle, thanks!) to Glendalough and Wicklow mountains (+Kilkenny village which I'll show you guys in another post) with Wild Rover Tours and was super pleased with it. The buses & guided tours only cost €28 as a student and the our tour guide told us lots of interesting bits and pieces of information about Irish folklore. The only bad thing was that I became my 5-year-old self because I felt travel sick. I don't understand; I'm gonna turn 20 next February and apparently I still get sick. Not cool. But it was worth suffering for these gorgeous views - just look at them!

10 kommenttia:

 1. Oi vitsi miten kivoja kuvia ja ihan huikeat maisemat! Irlanti on kyllä mun listalla yhtenä "must see" kohteista sit kun muutan takas Eurooppaan :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! :) Tuolla oli ihan huikeeta kierrellä! Mä niin suosittelen Irlantia, se on just sopivankokonen viikonloppureissulle jos ei meinaa montaa paikkaa käydä läpi.

   Delete
 2. Miksen mä ole vieläkään käynyt Irlannissa vaikka Glasgowsta ja Edinburghista saa sinne lentoja alle kympillä! Huikeet maisemat, muistuttaa tosi paljon Skotlannin highlandseja :D

  Mä kärsin myös toisinaan matkapahoinvoinnista ja alkaa pikkuhiljaa tuntua etten pääse siitä ikinä eroon. Mun matkapahoinvoinnissa ei myöskään ole mitään logiikkaa (aka voin toisinaan istua tuntitolkulla bussissa mutkaisilla vuoristoteillä voimatta pahoin ja joskus se iskee kymmenen minuutin bussimatkalla kaupungissa) eli siihen ei voi edes varautua mitenkään. Ärsyttää tosi paljon pidemmillä bussimatkoilla etten pysty viihdyttämään itseäni esim. lukemalla voimatta pahoin.

  ReplyDelete
  Replies
  1. En tiedä! Nyt kipinkapin sinne kun oot noin lähellä! :D Sieltä löytyy halpoja hostelleitaki jos sellanen kiinnostaa, ite maksoin neljästä yöstä 60€ ja siihen sisälty aika hyvä aamupalakin :) Sellanen ku Jacob's Inn.

   Ai kamala :( Tiiän tunteen. Luulin, ettei mulle enää tulis huono olo mut olin niin väärässä. Ja sit se on niin inhottavaa, jos on pitkä bussimatka ja joutuu kärsimään koko sen ajan. Just mietin kun olin vielä Suomessa nii tuli aina mentyä Kuopio-Helsinki väli 5 tuntia bussissa ilman mitään ongelmia niin siks vähän yllätti hahah.

   Delete
 3. Ihania maisemia! Mä olin jo melkein lähdössä luokkani kanssa Dubliniin, mutta loppumetreillä kohde vaihtui. Kyllä tuolla pitäisi päästä käymään.

  Ei kai se matkapahoinvointi ole iästä kiinni. Voi aikuisillakin tulla huono olo bussissa, laivassa jne. Auttaako sulla matkapahoinvointilääke? Toki sitä on huono ennakoidakaan, jos huono olo tulee ihan randomisti...

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ai olitte lähössä eka Dubliniin! Eiköhän se toinenkin vaihtoehto oli ihan jees, Hollantiko se oli?

   Eipä näköjään. Mä vaan aattelin, että se ois jo menny ohi kun en kirjaimellisesti moneen moneen vuoteen ole tullut noin huonoa olo bussissa. Pienempänä ne lääkkeet ei toiminu, mutta vois olla ihan viisasta vaikka ostaa niitä nyt näin 2017-luvulla ja kokeilla ens kerran kun iskee paha olo :)

   Delete
 4. Uskmattoman kaunista, maisemat, tunnelma ja tuo kaikki väri ♥ Irlanti ei ole koskaan kiinnostanut mua oikein, mutta nyt kyllä pisti vähän kiinnostamaan näiden kuvien myötä:D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Eikö ookkin! Upeaaaa <3 Ei muakaan Irlanti hirveästi vetänyt puoleensa, joten en oikein tiedä miks mä sinne lähdin... Ei kun muistanpas; halvat lennot. Hahah!

   Delete
 5. Oiihhh ihana Irlanti! Vielä mä sinne joskus reissaan! Oot saanut hienoja kuvia nappailtua :)
  http://kattitravels.blogspot.fi/

  ReplyDelete
  Replies
  1. No älä muuta sano! Vielä jos ois ollu vähemmän pilvinen sää nii ois varmasti tullu järvien värit esille ihan eri tavalla. Mutta onnistui munki mielestä nämä kuvat kyllä hyvin! Kiitos sulle :)

   Delete