-->

19/10/2016

The Eiffel Tower in Madrid?!

They laughed at my coffee because it didn't have any sugar. Nor milk.

Kamut matkustaa Madridissa part 2. Vaikka Madridin kaupunki itsessään on jo iso, niin koska meidän kuukausikorteilla pääsee kaikkiin viereisiin kyliin ja kaupunkeihin ilmaiseksi, sitä täytyy hyödyntää. Musta on jotenkin huvittavaa, kun puhutaan aina kylistä, vaikka nuo on suht isoja ja vilkkaita mestoja, jotka Suomen mittakaavalla menisi helposti top 10 suurimpien kaupunkien joukkoon. Tuon päivän kohde oli Torrejón de Ardoz ja tarkemmin Parque Europa!

Friends travelling in Madrid part 2! Even though the city of Madrid is huge itself, our monthly passes reach out to the whole community, which includes all sorts of interesting villages and towns. I find it funny how we always talk about villages, even though some of the places are fairly big and lively and would even make it to the top 10 biggest cities in Finland! (Finland's population is only over 5 million haha) This day's destination was Torrejón de Ardoz, more specifically, Parque Europa!

Arriving to Torrejon de noseque...Torrejon de Arroz...Torrejon de Ardoz!
In Paris! Right? 

oh-so-beautiful, artificial waterfalls
Stepping into Brussels...

The London Bridge and people rowing in rent boats


Friends resting in the shade; that day was HOT

Time to leave, find a kebab place and go to... Alcala de Henares! 
Voin kuvitella, miten kiva olisi ollut olla tuossa puistossa pienempänä. Euroopan nähtävyyksien bongailun lisäksi tuolla olisi voinut kokeilla veden päällä kävelyä kuplan sisässä, köysiradaslaskua, soutamista, poniajelua, pomppulinnoja ja minieläintarhoja. Kaikkea maan ja taivaan väliltä ja vähän enemmänkin! Enempää kuvia Euroopan nähtävyyksistä en tänne laita, ettei yllätys mene pilalle:P Puistoon pääsee ilmaiseksi sisään ja junamatka kestää Madridin keskustasta puolisen tuntia, joten käykääs visiitillä jos täällä olette! Kuulumisiiin!

I can imagine what a wonderful park this would've been as a child. Besides the famous European attractions, you could try walking on water inside a bubble, zip lining, rowing, riding on a pony, jumping in bouncy castles and seeing animals in mini zoos. Pretty much anything you can possibly think of and even more! I'm not putting up any more photos of the attractions so that there's something for guys to see when you visit the park :P You can get to this place by train in 30 minutes from the centre of Madrid and the entrance is free! See you very soon!

10 kommenttia:

 1. Oooooh! En todellakaan tiennyt tuollaisen olemassaolosta... Ja että se on vielä ilmainen. Aika huippua!
  Mua hämää vaan hirveesti noissa kuvissa toi sun sinertävätukkainen kaveri, joka on ihan mun entisen pomon näköinen, vaan vähän nuorempi versio.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Nämä on näitä pienempiä, mutta niin siistejä juttuja, joista ei hirveästi puhuta! Tuossa puistossa kiertely on kyllä kiva ja erilainen tapa viettää iltapäivä:D

   Hahah, ties vaikka sukua ovat!

   Delete
 2. Kamala miten vähän sitä tunteekaan Eurooppaa, tästäkään paikasta ikinä kuullut. Siun blogi on kyllä omiaan lisäämään matkakuumetta aina vaan. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ei hätää, tämä ei taidakaan olla hirmuinen turistirysäpaikka. Mutta ehkäpä juuri siitä syystä se onkin erikoinen, koska tämä on aika lailla vaan espanjalaisten tiedossa täällä. Kiitos paljon Katariina, se kai tässä on yks tarkoituskin! :D

   Delete
 3. Ihanalta näyttää, Katariina vei ylempänä kyllä sanat suustani, niin vähän sitä tunteekaan Eurooppaa ja täältä löytyy niin kauniita pienempiä paikkoja:) ihana että te käyttte usein tällaisilla retkillä, näätte ja koette todella paljon ♥ Tosin itsekin valitsisin mieluummin sen että lähtee eikä vapaa-ajalla jumitu omaan kotiin/omaan kaupunkiin, silloin tällöin maisemanvaihdon ja retket ovat hyvö valinta.:D

  ReplyDelete
  Replies
  1. No eikö vaan! Mäkin oon saanut niin paljon vinkkejä varsinkin pienempiin paikkoihin muiden blogeista, koska ei netissä heti hakutuloksiin ilmesty nää oudommat jutut :)

   Musta on kyllä kiva tehä tollasia "minireissuja" kaupungin ulkopuolelle. Vähän vaihtaa maisemaa just:D Ensi viikonloppuna olisikin vuorossa mökkiviikonloppu!

   Delete
 4. Just sen oloinen paikka, jossa mä viihtyisin päivän! :D Jotenkin musta on aina tosi hauskaa, kun kuuluisista nähtävyyksistä ym tehdään tuollaisia miniversioita - eihän ne nyt niitä oikeita nähtävyyksiä korvaa mut jotain kiehtovaa niissä on :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hihi! Toi oli ihana paikka kaikessa ainutlaatuisuudessaan:D Osa noista oli jopa aika hyvin tehtyjä, kuten toi Eiffel-torni ja Brysselin hökötys. Trevin suihkulähde taas aiheutti lähinnä huvitusta meissä, varsinkin mun roomalaisessa kaverissa:'D

   Delete
 5. Hahaha, täytyy myöntää, ettenpä ollut kuulut tästä paikkaa. :D Hauskan oloinen paikka! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Eikä, ihan jäänyt huomaamatta tämäkin kommentti. Sori!

   Mutta joo nämä on näitä pieniä Madridin helmiä:') suosittelen!

   Delete