-->

18/07/2015

Café tip for Stockholm

P6040308
P6040307
P6260838P6040316 Puskaradio hoiti homman kotiin. Saatiin kahvilasuosituseksi kämppikseltä Café 60, joka oli älyttömän hyvä aloitus tälle fika-kultturille. Pari kertaa on tullut käytyä tuolla kakkupaloilla eikä loppua visiiteille näy näillä näkymin! Varmasti muistakin paikoista saa hyviä leivonnaisia, mutta täällä on niin paljon valinnanvaraa niin kakuissa kuin kaikessa muussakin. Tänne täytyy ehdottomasti tulla, jos on Tukholmassa käymässä! Kahvila sijaitsee Sveavägen 60:ssa ja sinne on helppo löytää Sergelin torilta.

We got a recommendation from our room mate to go to Café 60, which was a great start for the whole fika culture. A few times we have been there contemplating whether we should have a slice of chocolate cake or cheesecake and it's been just as lovely every time. I guess they have good pastries all over Stockholm, but Café 60 has so much to choose from regarding the cakes. You really have to visit this place when you're in Stockholm! It's located fairly near Sergel's square on Svevägen 60.

8 kommenttia:

 1. Wauu mikä blogi! Hieno ulkoasu, aihe kiinostaa itteäni ja seuraavaks selaan tän varmaan kokonaan läpi, jäin lukijaks!

  eevavaltokari.blogspot.com

  ReplyDelete
  Replies
  1. Eikä, kiitos hirveesti!! :) tervetuloa lukijaksi ja toivottavasti viihdyt<3

   Delete
 2. Just niinku jenkkilän cheesecake factoryn kakkuvitriini :D naaaaaaaaam. Mikä herkkuhimo mulle nyt iski...

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oi!:) Siellä on varmasti niin paljon herkkuja ettei mitään järkee:'D aina löytyy syy syödä kakkua;)

   Delete
 3. Nyt iski kyllä paha herkkuhimo eikäää:D Ihan mahtavan näköisiä kakkusia, pakko kyllä joskus Tukhomaan tullessa päästä tuonne. Harmi etten tiennyt pari viikkoo sitten tästä, tosin emme olisi varmaan ehtineetkään tuonne:D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hahah, voi ei! Joo ei ainakaan päivän reissulla jaksa ehkä juosta yhden kahvilan perässä, mutta jos vähän pidempään on täällä niin ehdottomasti kannattaa käväistä:)!

   Delete
  2. No mä oon sellanen herkkuhiiri että musta ei tiijä:'D Kakut maistuu ja sillee! Hei mulla olisi sulle haastetta uusimmassa postauksessa;) ♥

   Delete
  3. Hahah:'D No mut sehän on vaan hyvä! Oooi kiitos mäpä katon ja teen perästä tässä joku päivä♥

   Delete