-->

26/04/2015

The glorious Mattias Church

2_SAM9113_MG_8657PicMonkey Collageff_MG_86904_MG_8675 Hei! Tällä kertaa pyhitän (heh) tämän postauksen Matiaksen kirkolle, joka sijaitsee Linnavuorella. Oli hauska käydä tuon sisällä näin jälkeenpäin ajateltuna, kun en olisi yksin varmaan jaksanut ostaa lippua ja mennä sinne kiertelemään. Lipunmyyjä muuten huomasi, että oltiin Suomesta ja siinä kiitteli meitä suomeksi kun oltiin saatu lippumme. Yhtä aikaa niin suloista, mutta hämmentävää.

Hey! This time I'll dedicate the whole post for the Mattias Church which is located in the Buda Castle district aka Várhegy. In hindsight, it was fun to see the church from inside, since I probably wouldn't have felt like buying a ticket and go roaming without my friend. The ticket seller realized that we were from Finland and thanked us for buying tickets in Finnish. So cute but so confusing at the same time. 

10 kommenttia:

 1. Wow ompa upeen näköstä! Aika herkullinen tää sun blogi, rakastan matkailua ja aarrehan tämä sun blogis oli heti ensisilmäyksellä. Klikkaan itteni lukijaksi ja tutkin blogiasi hieman lisää ♥

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi kiitos paljon sun ihanasta kommentista! ♥ Tällaset motivoi aina jatkamaan vielä paremmin! Tervetuloa lukemaan matkajuttuja:)

   Delete
 2. Olipas ihana pitkästä aikaa lueskella sun blogia! :P Ihana ulkoasu ja ihana postaus taas kerran! Kävin kanssa Budabestissa viime kesänä, se on kyllä tosi kaunis kaupunki!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hei kiva nähä et säki oot löytäny tiesi taas tänne! Kiitos paljon Anna ♥ Budapest on kyllä kaunis, siitä ei pääse mihinkään :)

   Delete
 3. Jee vihdoinkin löytyi HYVÄ matkustus blogi! Pakko on alkaa seuraamaan ja odottamaan innolla uusia postauksia!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi apua kiitos hirveesti!! Oon niin ilonen et tykkäät!:) Luvassa ois Budapestistä vielä postauksia ja muutama New Yorkistakin<3

   Delete
 4. Egyptissä oli vähän sama juttu ton suomenkielen (kuitenkin enemmän ruotsinkielen) kanssa, ainakin siellä missä ite oltiin (Hurghada). Niin siellä käy aika paljon suomalaisia ja ruotsalaisia niin tosi monet siellä puhu vähän suomea ja ruotsia! :D oli aika hassua ku joku random tulee kysymään mistä ollaan kotosin ja sitte vastaa että Suomesta ja Ruotsista ni sitten vaan alkaa puhua suomea ja/tai ruotsia :DD

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hahah, aivan! On se kyllä jännä :D Mä ymmärrän et pohjosmaita pidetään silleen aika eksoottisina, mut miks ne osaa puhua meiän kieliä!!

   Delete