-->

06/07/2016

Madrid's Secret Café You Have To Visit


Ensinäkin haluan sanoa, että on ihana nähdä uusia naamoja seuraajissa, vaikka itse olen vain ollut tavallista epäaktiivisempi blogin suhteen. Tervetuloa kaikki uudet (ja te vanhatkin) seuraamaan! Tällä kertaa höpöttelen yhdestä Madridin kauneimmista paikoista, josta monet eivät tiedäkään, nimittäin Jardin Secreto Salvador Bachillerista.

First I want to say that I'm glad to see new smiling faces among the followers even though I've been extraordinarily inactive on my blog. So, I wish you all a warm welcome to my blog! This time it's time to babble about a super beautiful place in Madrid, which many don't know of and that's Jardin Secreto Salvador Bachiller.

Se on nimensä mukaisesti salainen puutarha, joka sijaitsee keskellä Madridin sykettä ja jonne ei löytäisi ellei siitä tietäisi. Pistäkää siis vinkit korvaan taakse, sillä nyt tulee sisäpiiritietoa! Kahvilaan ei ole omaa ovea, vaan sinne mennään Calle Montera 37:ssä olevan vaatekaupan kautta. Sieltä etsitte hissin ja suuntaatte neloskerrokseen, niin upea puutarha avautuu eteenne!

The name itself gives it away if you know Spanish but just make sure: it's a secret garden in the middle of the city. And I'm pretty sure you wouldn't stumble upon it if you didn't know about it, so listen up! The thing is that the café doesn't have its own door, you have to go through a clothing shop on Calle Montera 37 and take a lift to the the fourth floor. Then you'll reach this wonderful place!Tämä oli tosiaan mun läksiäiskahvittelu Madridissa ja täytyy sanoa, että tehtiin nappivalinta kahvilan suhteen. Viini- ja tapaskulttuuri on niin vahvaa, että persoonallisia kahviloita on minusta vaikea löytää Madridista - Starbucks ja Pans ovat tietysti joka kulmalla, mutta ei ne hirveästi iloa tuo. Mun kahvi + jälkkärijugurtti maksoivat kahdeksan euroa, mikä on melkein tuplahinta Espanjassa, mutta kyllä sen tuossa puutarhassa kestää. Kaikenlaisia kakkuja ja sekä lounas- ja aamupala-ateroita oli myös tarjolla. Tässä salaisessa puutarhassa oli tunnelmaa, kauniisti tarjoiltua ruokaa ja huomioonottavia tarjoilijoita. Uudestaan, please!

The day we visited the secret gardens was my last day in Madrid and I have to admit that we chose the perfect place. The wine and tapas culture is so strong in Spain that I find it difficult to find nice coffee shops in Madrid. Of course there's Starbucks and Pans but they don't satisfy me. My coffee and yogurt cost me eight euros, which is way above the average prices in Spain, but it's doable in this special place. They also had all sorts of cakes as well as breakfast and lunch meals, which make me want to go again. I'm really hoping to go there again! 

Mä haluisin kuulla jostain kauniista ravintolasta tai kahvilasta, jossa te ootte käynyt! 
Now I'd like to hear about a beautiful restaurant or coffee shop you've been to!

4 kommenttia:

 1. Kuulostaapas ihanalle kahvilalle ja ihan piilossa vielä! ♥ Kylläpä houkuttelisi, kuulostaa jotenkin tosi lumoavalle :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo, se on ihanan rauhallinen paikka kaiken hälinän keskellä! Ja parasta on se, kun se ei ole mikään turistirysä, kun melkein kukaan ei tiedä tästä :') Kannattaa ehdottomasti käydä joku kerta!

   Delete
 2. Näyttää ja kuulostaa vierailemisen arvoiselta paikalta! Tällaiset hidden gemit on kyllä ehdottomasti paras osa matkustelua. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Todellakin<3 On ihana, kun saa käydä vähän erikoisemmissa paikoissa, joista ei muuten tietäisi:)

   Delete