-->

01/12/2015

MMM: The charming royal palace in the middle of Madrid
Madrid-reissu ei ole reissu eikä mikään ilman kuninkaallista palatsia! Sisällä palatsissa aukeaa lukuisat prameat huoneet, joille jokaiselle on tunnusomaista kultaiset ja kimaltavat yksityiskohdat (psst. tästä postauksesta löytyy vähän samantyylistä palatsia), taulut ja patsaat, raskaat verhot sekä kattomaalaukset. Näistä ei tosin ole paljoa kuvamateriaalia, koska kuvaaminen oli kiellettyä melkein kaikissa huoneissa. Jääpähän jotain nähtäväksi teillekin ;)

One hasn't been in Madrid if one hasn't seen the Royal Palace! Inside this building opens a whole new world: numerous flamboyant rooms, which all have in common golden and sparkly details (psst. here is something similar!) paintings and statues, heavy curtains and ceiling frescos. The thing is that I didn't really take photos of them because it was prohibited, but that only means that you guys will have to see it yourself, right? ;)


Monesti palatsit ovat jossain kaukana keskustassa, mutta meidän (turistien) onneksi tänne pääsee Calle Mayoria pitkin Solilta muutamissa minuuteissa.

A lot of palaces tend to be somewhere outside the city centre, but much to the tourists' luck, this one is easily reachable - it only takes a couple of minutes to walk from Sol via Calle Mayor.

Mikä? Palacio Real
Missä? Opera
Info: http://www.patrimonionacional.es/en/real-sitio/palacios/6039

What? Palacio Real
Where? Opera
Info: http://www.patrimonionacional.es/en/real-sitio/palacios/6039Muut sarjan Madrid -nähtävyydet / the other Madrid must-sees:
Retiron puisto / Retiro park
Serranoiden talo / The house of Los Serrano
Teleferico-köysiratasvaunu / Teleferico cable car
El Rastron sunnuntaimarketti / El Rastro market

Ootteko te käyneet juuri tässä palatsissa tai muussa samantyylisessä? 
Have you visited this very palace or another similar one? 

4 kommenttia:

 1. Ite oon vieraillut Pariisissa, Versaillesissa, mikä nyt varmaan on näiden tällasten palatsien aatelia. Järjetön turistirysä ainakin! Mutta upeat puistot ympärillä! Oon myös käynyt Latviassa, Rundale pilsissä, joka on sellanen Versailles minikoossa. Ei niin tuttu monelle, mutta suosittelen jos joskus siellä päin tulee liikuttua. :)

  Kivoja kuvia nää!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hihi, salaa ajattelinkin että joku saattaisi mainita Versaillesin :) Sinne haluan ehdottomasti joku päivä! Kuulemma niin upea paikka <3 ja kiitos hirveesti Latvian vinkistä! Tuo muistetaan, jos lähden sinne:p

   Delete
 2. Wohou mahtavaa! Näyttää jo muutamankin kuvan perusteella todella kauniilta ♥ :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Eikös! Tämmösiä kauniita kuninkaallisia paikkoja nämä :)

   Delete