-->

28/10/2015

Madrid must-sees: the Los Serrano house
Monille tuossa on vain talo muiden seassa, mutta meille sen näkemisessä oli tietynlaista taikaa... sillä se on Serranon perheen koti! Tunnistatteko myös joen oikeanpuoleisen reunan? Siellä on käyty useita keskusteluja kuin treffejäkin sarjan hahmojen välillä. Oikeastihan Madrid on täynnä Serranon perheen kuvauspaikkoja ja täältä löytää pitkän listan niistä. Teille ketkä haluatte käydä katsomassa taloa ja tutkimassa sen lähiseutua, niin osoite on Calle de la Ribera del Manzanares 133. Pitää muistaa antaa rauha naapurustossa asuville, mutta parit kuvat eivät varmasti ketään haittaa. Edellisen host-perheen isä vain nauroi, kun kerroin että opettelin espanjaa Serranoista. Vielä suurempi reimu ratkesi, kun selvisi että kyseistä ohjelmaa oikeasti pyöritettiin Suomen televisiossa. Että sellaista tällä kertaa!

For most of the people, this just a house among others, but for me it was magical because that's where the Serrano family lived in the series! Also the riverbanks have been used as filming places for several conversations and dates. Madrid is full of places where Los Serrano has been filmed, so for those who want to visit them here's a long list (however it's in Spanish) The address of the house and it's surroundings, such as the river, is Calle de la Ribera del Manzanares 133. Just remember to act respectfully as people live in this area, but I guess a few photos won't hurt anyone. My previous host father just laughed when I told I had studied Spanish by watching Los Serrano and cracked up when I told it was also aired in Finland. So, that's what's up lately!

11 kommenttia:

 1. Täällä yksi fani, kiva ois päästä paikkoja näkemään livenäkin. ��

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ihanaa, että meitä löytyy! <3 Serranot tietysti oli ja meni, mutta hyvä sarja ei huonone koskaan. Espanjassa vain lähinnä naureskellaan sille :D

   Delete
 2. Oooh ihana ♥_♥ Pienenä tuli tosiaan Serranon perhettä katseltua, nyt oonkin miettinyt että voisi katsoa ne uudelleen:')

  ReplyDelete
  Replies
  1. No eikös! ♥ Kannattaa ihmeessä kattoo :) itse ajattelin ihan samaa, jos jostain internetin syövereistä löytäisin jaksoja!

   Delete
 3. Pakko tulla kommentoimaan sun blogiin kans, että jään seurailemaan sun juttujas :)
  ja äää mä rakastan Serranoita! Mulla löytyy kotoo Suomesta ne kaikki jopa dvdnä, hahah!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ihana kuulla :) Toivottavasti nappaa nää mun kirjottelut! Hahah, epäreilua meillä taitaa olla yksi tuotantokausi, joka sekin on vähän väliä kateissa.

   Delete
 4. Oi oot au pairina Espanjassa, kuulostaa mahtavalta kokemukselta! ♥ Ja voi kyllä, totta kai tunnistan kyseisen talon!! Nostalgista, nostalgista. Serranot olivat lempparisarjani ja voi että, mikä fani olinkaan kun ne tulivat telkkarista... Sarjan loppu oli kyllä pettymys ja Lucian kuoleman jälkeen juoni huononi reilusti, mutta oli se vaan niin ihana. Olisi ihan mahtavaa katsoa ne uusiksi joku kerta!

  Serranot oli myös mulla syy, miksi mun pitäisi aloittaa espanja lukiossa. Noh, näin ei kuitenkaan käynyt, mutta yksi asia on varmaa: Serranot todellakin kelpaa syyksi opetella espanjaa! ;-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo musta on ollut ihana päästä asumaan toiseen maahan! Matkustelu opettaa aina niin paljon:) Oi kiva kuulla että on sullekin tuttu talo:') Varsinkin sarjan loppu käsittämättömän surkea, kun Diego heräsi unesta. Ei noin vain saa lopettaa sarjaa! Mutta näitä lukuunottamatta aivan paras ja sen seurassa kyllä viihtyi tunnin jos toisenkin ♥

   Aijaa, siellä myös! Ne kyllä kelpaavat oikein hyväksi syyksi opiskella espanjaa:D

   Delete
  2. No ei todellakaan saa, hyvin epäreilua sarjan uskollisia seuraajia kohtaan!! :-( Ja kovin kovin kliseistä, niin kliseistä, että se on jopa kiellettyä. Mutta silti, ihana sarja, oot aivan oikeessa! ♥

   Delete
 5. Etsin netissä tunnin mistä vois löytää serranon kuvauspaikkoja ja talo ja tavernaa.. Vihdoinkin tämän blogin kautta löysin osoitteen ,jossa on taloa! Tiedätkö vielä serranon tavernan paikan? vai onko sitä enää olemassa? Voitko vielä kertoa, että meneekö keskustasta serranon talon paikkaan helpolla tavalla? :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hei ihanaa että löysit tietoa ja päädyit tänne! Pikaisella katsauksella Serranon taverna ei ole olemassa, mutta tästä en ole ihan varma. Keskustasta tuonne talolle ei pääse suoraan metrolla, mutta se on suhteellisen lähellä :) Sinne saattaa mennä jotain busseja, mutta niiden kanssa liikkuminen voi olla hankalaa jos ei tiedä päätepysäkkejä tai aikatauluja (jotka heittelee tosi paljon Madridissa) Lähimmät metropysäkit on joko Principe Pio tai Argüelles. Sitten vain hakeutuu joenrantaan, ylittää joen ja etsii tuon osoitteen. Espanjassa tää ei ole ehkä niin iso juttu kuin Suomessa ja tuo talo on ilmeisesti jonkun koti nykyään, joten kannattaa varautua siihen, ettei mitään opasteita ole :) Toivottavasti talo löytyy! Hyvää kevättä sulle!

   Delete